Abonnementsbetingelser (karamelbox)

Generelt

På karamelboxen.dk kan du bestille karamel på abonnement. For at afgive en bestilling på abonnement på karamelboxen.dk skal du være fyldt 18 år og være bosiddende i Danmark. Er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre. Tilbuddene gælder ikke ved forsendelse til Grønland, Færøerne og i udlandet. 

Alle priserne på varerne er inklusiv moms og inklusiv levering med postnord. Der tages forbehold for leveringssvigt, afgiftsændringer, udsolgte varer, force majeure og trykfejl.

 

Det er kun via hjemmesiden, at du kan bestille karamel på abonnement. Hvis du evt. har forespørgsel på varer som ikke er på siden, er du meget velkommen til at kontakte os mht. om vi kan skaffe varen. Dit køb betales online på karamelboxen.dk med betalingskort. 

Man kan ikke afgive en ordre på en abonnementsbox uden at tilknytte et betalingskort.

Leveringstiden er 1-2 hverdage og abonnementskassen bliver tilsendt hver den 1 måneden, hvis abonnementet er hver 2 måned tilsendes kassen hver den 1 hver 2 måned.
 

Ordrebekræftigelse
Når du bestiller et karamelabonnement vil du modtage en ordrebekræftelse via email. Denne skal du kontrollere er i overensstemmelse med din bestilling. Oplever du fejl eller mangler ved din ordre bedes du kontakte kontakt@karamelboxen.dk

 

Kvitteringer
Vi sender auto-generede mails herom. Når vi trækker pengene fra dit din konto; vil du som kvittering få tilsendt en mail der indeholder: Transaktionsnummer, varer og beløb.


Fortrydelsesret ved abonnement

Der er ingen fortrydelsesret på levering af fødevarer. Ønsker du at at fortryde et købt abonnement skal du gøre det inden første levering ved at kontakte karamelboxen.dk

 

Afbestilling
Ønsker du at afbestille eller flytte en levering skal det ske senest kl. 15.00 2 dage før leveringen.

 

Bindingsperiode og opsigelse
Der er ingen bindingsperiode på vores karamelabonnement og du kan opsige det når du ønsker, ved at kontakte karamelboxen.dk

 

 

Sådan handler du hos os 
For at foretage et køb af abonnement på karamelboxen.dk skal du igennem 5 trin. 
1. Find den eller de varer du ønsker og klik på ”Abonner” 
2. Indtast dine personlige oplysninger 
3. Godkend vores abonnementsbetingelser 
4. Tjek at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden og godkend købet 
5. Gennemfør betalingen med dit betalingskort

Betaling
Når du bestiller karamel via abonnement på karamelboxen, betaler du online vha. betalingskort. Du kan betale online med følgende kreditkort: Dankort, VISA/ Dankort, MasterCard, Maestro, VISA electron, Diners & Discover. Kortholder vil blive trukket for den konkrete levering ved placering af ordren. Herefter er det ved hver levering efterfølgende.

Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har som udgangspunkt ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden. Data som du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL). Hverken karamelboxen eller andre har mulighed for at læse dataene. 

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne er sendt til dig. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end den gældende abonnementspris

 

Ændring af dine betalingsoplysninger

Kontakt karamelboxen.dk

 

Dine personlige oplysninger

For at det er muligt at få et abonnement på karamelbox, er det nødvendigt at du lader dig registrere med følgende personlige oplysninger.

  • navn

  • adresse

  • telefonnummer

  • e-mailadresse

  • betalingskort

 

karamelboxen.dk benytter sig af et tredjepartsprogram til at håndtere abonnementer i systemet. Dette program gemmer følgende oplysninger:

  • navn

  • adresse

  • telefonnummer

  • e-mailadresse

  • betalingskort (gemmes kun i onPay som er vores betalings gateway)

Dine personoplysninger bruges kun til det formål, at kunne levere varen til dig samt at håndtere dit abonnement.

Oplysninger der er afgivet til karamelboxen hverken vidergives eller sælges og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.


Leveringspriser 
Priserne på varerne er inklusiv moms. Pris for levering er inkluderet.

 

Levering

Alle karamel abonnementer sendes den 1 i efterfølgende måned. Dvs bestiller du 2 marts modtager du første box 1 april.

 

Karamelabonnement som gave

Det kan du sagtens, du skal blot sikre dig at leveringsadressen er korrekt hvis det er en anden end din egen.


Misvedligehold

Misvedligeholder du din abonnementsaftale eller abonnementsbetingelserne er karamelboxen.dk berettiget til at ophæve dit abonnement uden varsel